ПоддержатьУкраїнська

3 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

3 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій частині країни прогнозується сніжно-дощова погода. У південних областях, у Криму та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -13...+2 градусів, удень -4...+9. Вітер змінний, переважно східний, південний, північно-східний, північно-західний, південно-західний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме сніжна погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до -9...-5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+1. Вітер південний і південно-східний, 1-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -13...0 градусів, удень повітря прогріється до +1...+9. Вітер південний, східний і південно-східний, 2-6 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові збережеться суха погода. Вночі температура повітря становитиме -4...+2 градуси. Денна коливатиметься від +5 до +7. Вітер південних, східних і південно-східних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжна погода. Вночі градусники покажуть -10...-6, денна температура повітря становитиме -4...+3 градуси. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме сніжна погода. Температура повітря вночі знизиться до -1...+2 градусів, удень підніметься до +1...+6. Вітер східний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода. У регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +1, удень до +3 градусів. Вітер східний та південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність мокрого снігу. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...-2 градусів, удень – від +1 до +4. Вітер південний і південно-східний, 2-6 м/с.

Другие новости