ПоддержатьУкраїнська

У Кримському ведуться обстріли з "Градів" – Бочкала

StopCor
StopCor

StopCor

У Кримському ведуться обстріли з 'Градів' – Бочкала

Бойові дії активізувалися не тільки в Авдіївці, а й в Кримському, що в Луганській області.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав журналіст Роман Бочкала.

За інформацією Бочкали, в останні кілька днів в Кримському чутна робота важкої артилерії. Передбачається, що в зазначеному районі ведуться обстріли з реактивних установок залпового вогню "Град". При цьому журналіст звертає увагу на те, що подібного в цьому районі не відбувалося з 2015 року.

Разом з тим журналіст повідомив про те, що місяць тому в Кримському почали відключати стільниковий зв'язок українського оператора МТС.

"Саме відключення стільникового. У той же момент Червонопартизанськ працює. Вийти на бугор, можна зателефонувати. З напругою електрики це не пов'язано точно. Відключають коли на добу або більше, коли на кілька годин. В будь-який час. Системи немає. Тижнем раніше - на півгодини, годину. Знову ж безсистемно", – написав Бочкала.

Раніше журналіст Роман Бочкала припустив, що загострення збройного конфлікту на Донбасі може бути зв'язане з бажанням бойовиків нагадати Кремлю про існування бандитського організму під назвою "ДНР". Крім цього журналіст висловив упевненість в тому, що свою вигоду з ескалації ситуації в районі Авдіївки також отримує ватажок донецьких терористів Олександр Захарченко.

Другие новости