ПоддержатьУкраїнська

30 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

30 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме дощова погода. Місцями у південних, західних, східних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -1...+9 градусів, удень +5...+16. Вітер змінний, переважно західний, північно-західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі температура повітря становитиме -1...+5 градусів удень – від +8 до +13. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. В Одеській області – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+8 градусів, удень повітря прогріється до +8...+15. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +3...+9 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +10 до +12. Вітер західний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У Харківському та Дніпропетровському регіонах переважно дощова погода. У Донецькій і Луганській областях – без опадів. Уночі до 0...+5 градусів, денна температура повітря складе +9...+13. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується суха погода. У Львівській, Закарпатській, Хмельницькій областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі опуститися до 0...+6 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +5...+16. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні вранці та ввечері можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +4, удень – до +13 градусів. Вітер південний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. У Вінницькій області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +3...+6 градусів, удень – від +8 до +15. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 2-6 м/с.

Другие новости