ПоддержатьУкраїнська

4 жовтня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

4 жовтня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується дощова погода. У східних областях та в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +5...+18 градусів, удень +10...+25. Вітер змінних, переважно південних, західних, північно-західних, північно-східних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-6 м/с, у західних областях і в Карпатах посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі градусники покажуть до +9...+13, удень температура – від +15 до +20 градусів. Вітер північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде дощова погода. У Херсонській і Запорізькій областях переважно без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +9...+15 градусів, удень повітря прогріється до +17...+23. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +11...+18 градусів. Денна температура повітря становитиме від +19 до +25. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі температура повітря +11...+14 градусів, денна становитиме +16...+21. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до +5...+11 градусів, удень стовпчики покажуть +10...+14. Вітер північний, західний, північно-східний та північно-західний, 1-8 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, у регіоні з самого ранку йтиме дощ, удень він може ослабнути, але до вечора знову набере сили. Температура повітря вночі до +7, удень до +12 градусів. Вітер переважно південний, східний і південно-східний, 1-3 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+14 градусів, удень – до +16...+21. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

Другие новости