ПоддержатьУкраїнська

6 січня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

6 січня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій частині країни прогнозується сніжно-дощова погода. У південних областях та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -22...+7 градусів, удень -17...+3. Вітер змінний, переважно західний, північний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 2-11 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме сніжна погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до -20...-11 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -15...-7. Вітер північний та північно-західний, 5-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14...-7 градусів, удень повітря прогріється до -8...-1. Вітер північний і північно-східний, 5-11 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові можливий дрібний мокрий сніг. Уночі температура повітря складе 0...+7 градусів. Денна коливатиметься від +3 до +12. Вітер північних, східних, південних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. Вночі градусники покажуть -8...0, денна температура повітря становитиме -1...+3 градусів. Вітер західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -22...-13 градусів, удень підніметься до -17...-8. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 3-8 м/.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -18, удень до -14 градусів. Вітер північний та північно-східний, 4-6 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність снігу. Вночі стовпчики термометрів покажуть -20...-11 градусів, удень – від -13 до -7. Вітер північний та північно-західний, 4-7 м/с.

Другие новости