ПоддержатьУкраїнська

Активісти надали слідству незаперечні докази

StopCor
StopCor

StopCor

Активісти надали слідству незаперечні докази

Команда проекту надала слідству неспростовні докази щодо Лілії Ткачук. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав координатор проекту Роман Бочкала.

"Поліція закрила справу про напад на нашу колегу, а прокуратура Броварського району не угледіла в тому нічого дивного, оскільки, мовляв, Лілія не була на момент побиття журналістом... Ліля показала поліції посвідчення журналіста Центрального каналу (КДР ТРК). Тоді програма була нашим спільним продуктом, між ГО "Стоп корупції" та КДР ТРК був підписаний відповідний договір.

Також правоохоронці стверджували, що посвідчення відтерміноване. Однак документ був дійсний до кінця грудня 2015, а інцидент у Княжичах стався в жовтні. Ми надали слідству завірену копію трудового договору між Лілею та нашою організацією, копію редакційного завдання", - зазначив координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала.

Команда проекту має намір боротися з недоліками правоохоронної системи, доб'ється передання справи до суду і домагатиметься справедливого вироку для нападника, підсумував Роман Бочкала.

Другие новости