ПоддержатьУкраїнська

Активісти "Стоп корупції" налагодили співпрацю з міжнародною антикорупційною структурою

StopCor
StopCor

StopCor

Активісти 'Стоп корупції' налагодили співпрацю з міжнародною антикорупційною структурою

Представники ГО "Стоп корупції" домовились про співпрацю із досвідченим колегою-антикорупціонером зі Словаччини, президентом "Інтернаціонального комітету боротьби з організованою злочинністю, тероризмом та корупцією" (ICOCRIM) Йозефом Затьком.

Активісти ''Стоп корупції'' налагодили співпрацю з міжнародною антикорупційною структурою

Активісти обмінялись досвідом у сфері боротьби з корупцією в Словаччині та Україні, окреслили особливості корупційних діянь в Словаччині як країні ЄС та функції правоохоронних органів. Подробиці повідомив правозахисник "Стоп корупції" Ігор Бондарчук.

"Йозеф Затько запропонував підтримку "СтопКору" у проведенні міжнародних заходів та журналістських розслідувань на території Словаччини та інших країн ЄС", – зазначив Ігор Бондарчук.

Також в заході взяли участь українські провідні фахівці із розробки та впровадження антикорупційного законодавства д.ю.н., доцент Олег Боднарчук та д.ю.н., професор Сергій Пєтков.

За результатами зустрічі, представники ГО "Стоп Корупції" та міжнародної організації ICOCRIM підписали Меморандум про співпрацю та розпочали заходи з організації перших спільних заходів.

Другие новости