ПоддержатьУкраїнська

Активісти "Стоп корупції" з Донеччини підтримали акцію протесту проти бездіяльності прокуратури у Слов'янську

StopCor
StopCor

StopCor

Активісти 'Стоп корупції' з Донеччини підтримали акцію протесту проти бездіяльності прокуратури у Слов'янську

Активісти зі святогірського осередку "Стоп корупції" взяли участь в акції протесту проти бездіяльності керівництва та працівників Слов'янської місцевої прокуратури. Організатори акції стверджують, що у відомстві зволікають з розслідуванням гучних справ та саботують роботу. Подробиці голова осередку проекту на Донбасі Володимир Рибалкін повідомив у соцмережі на сторінці спільноти.

"Шини вже напоготові – саме це демонстрували громадські активісти Донеччини ("СтопКор" м. Святогірська брав участь) Слов'янській прокуратурі, працівники якої, на їх думку, замість виконання своїх повноважень в розслідуванні гучних кримінальних справ, "ховають" їх у своїх кабінетах. Оскільки до прокуратури підтягнулися поліція та пожежна машина, схоже, що акція найбільше налякала головного прокурора міста Слов'янська – Шилова В.С., до якого у активістів було дуже багато претензій.

Шилов спочатку забарикадувався в приміщенні прокуратури, але згодом зрозумів, що відсидітися не вдасться і вийшов поспілкуватися. Натомість поводився  себе спочатку зухвало – звинувачував  активістів, що ті, перш за все, хочуть таким чином вирішити свої власні питання.

Зрозуміло одне: якщо прокуратура найближчим часом не почне виконувати свої обов'язки по захисту громадських інтересів від протиправних дій, шини невдовзі таки запалають біля прокуратури.

P.S. Декількома годинами раніше акція з шинами відбулася біля будівлі Слов'янського міськрайонного суду", – написав голова святогірського осередку "Стоп корупції" Володимир Рибалкін у Фейсбуці.

Другие новости