ПоддержатьУкраїнська

Активісти "Стоп корупції" з усієї країни закликають підтримати кандидатів від проекту до громради при НАБУ

StopCor
StopCor

StopCor

Активісти 'Стоп корупції' з усієї країни закликають підтримати кандидатів від проекту до громради при НАБУ

Активісти "Стоп корупції" активно підтримують кандидатів від проекту в онлайн-конкурсі на членство у Раді громадського контролю НАБУ. Свої кандидатури подали одразу троє представників громадської організації – голова правління ГО "Стоп корупції" Тарас Лилик, координатор Роман Бочкала та журналіст-розслідувач Артем Лагутенко.

"Ще рік тому я всім казав, що наша організація "Стоп корупції" дуже молода, але має вже певні здобутки – десятки викритих оборудок маленьких чинуш, телепроект журналістських розслідувань, нові члени щодня.

Тепер можна говорити сміливіше. Ми велика організація з найамбітнішими цілями. Ми не плачемо про проблеми, а йдемо їх вирішувати. Підтримайте нас в голосуванні до Ради громадського контролю НАБУ.

Номер 27, 7 і 24", – закликав у соцмережі голова правління ГО "Стоп корупції" та один з учасників конкурсу Тарас Лилик.

Активісти ''Стоп корупції'' з усієї країни закликають підтримати кандидатів від проекту до громради при НАБУ

Рейтингове Інтернет-голосування проводиться протягом 12 годин через веб-сайт Національного антикорупційного бюро України – 31 травня 2017 року з 9:00 до 21:00.

Будь-який громадянин, який проживає на території України, має право взяти участь у рейтинговому Інтернет-голосуванні. Кожен виборець може проголосувати лише один раз і не більше ніж за п'ятнадцять кандидатів.

Підтримай наших! Голосуй за гідних!

https://nabu.gov.ua/voting/index.php

Другие новости