ПоддержатьУкраїнська

Безкоштовний антикорупційний семінар проведуть 20 травня юристи і правозахисники

StopCor
StopCor

StopCor

Безкоштовний антикорупційний семінар проведуть 20 травня юристи і правозахисники

20 травня о 12.00 правозахисники та юристи проекту " Стоп корупції" проведуть безоплатний правовий семінар на тему "Громадська організація як інструмент антикорупційного контролю".

Керівники правозахисних підрозділів організації розповідатимуть про прояви корупції в суспільстві та дієві механізми боротьби з цим явищем. Юристи пояснюватимуть, що таке корупція, її види та розмежування відповідальності, а також як регулюються питання боротьби з корупцією в нормативно-правовому аспекті, зазначають організатори.

"Наша організація не лише бореться з корупцією – ми несемо освітню функцію. Бо ми фізично не зможемо охопити всі прояви корупції в країні. Тому наша мета – навчити людей ефективним механізмам подолання проявів корупції у суспільстві", - розповідає правозахисник Ігор Бондарчук.

Також представники "Стоп корупції" розкажуть про діяльність організації та її осередків в Україні. Учасникам заходу запропонують приєднатися до лав ГО "Стоп корупції".

Запрошуємо всіх на безкоштовний правовий семінар 20 травня о 12.00 за адресою: вул. Предславинська, 43/2, 3-й поверх. Запис за тел.: 044 578 0004

Другие новости