ПоддержатьУкраїнська

Бойовики "ДНР" влаштували весілля з "феєрверками" з "Градів"

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики 'ДНР' влаштували весілля з 'феєрверками' з 'Градів'

Соцмережі шоковані архівним відеозаписом, опублікованим днями на одній зі сторінок бойовиків. На ній показано весілля двох прихильників "русского мира", в честь якого гості влаштували "феєрверк" з "Градів" по ​​позиціях ЗСУ.

Бойовики ''ДНР'' влаштували весілля з ''феєрверками'' з ''Градів''

Новину повідомляє "Преса України".

Парочка прихильників "русского мира" вирішила показати, як важливо для них відзначитися на полі бою. Наречена в білій сукні та наречений у військовій формі так званої армії "ДНР" цілувалися на камеру під залп важкої артилерії.

Дивовижне відео з архіву бойовиків з'явилося в YouTube на каналі сепаратистів "Зведення ополчення" і зібрало понад 30 тисяч переглядів. Велика частина коментаторів висловили своє мало не благословення цій парочці ополченців. Але все-таки відписалися і ті, хто побажав молодим відчути на собі всю гіркоту втрати життя, адже наші українські військові та мирні жителі Донбасу в цей момент могли постраждати.

Дуже шкода, що бійці ЗСУ відразу ж не відповіли бойовикам, відкривши вогонь, так весілля ополченців було б вже не таким веселим, пишуть деякі користувачі.

Другие новости