ПоддержатьУкраїнська

Бойовики "ДНР" взялися розшукувати українських "агентів спецслужб"

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики 'ДНР' взялися розшукувати українських 'агентів спецслужб'

Керівництво так званого "міністерства державної безпеки Донецької народної республіки" заявило про завершення масштабної спецоперації з виявлення українських агентів на окупованій території.

Як зазначив координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук, керівництво "МДБ ДНР" відзвітувало про результати проведення масштабних перевірок громадян. Особливу увагу звертали на тих людей, які нещодавно повернулися на постійне місце проживання в Донецьк та інші великі населені пункти, що знаходяться під контролем "ДНР", з території, контрольованої Україною. Також під пильним контролем окупантів перебували й ті люди, які регулярно виїжджали з "ДНР". Під час спецоперації бойовики затримали 7 українців. Цих людей вони вважають агентами Служби безпеки України.

"Згідно з доповіддю, співробітники "МДБ ДНР" з початку січня 2017 року виявили 7 "агентів українських спецслужб", завербованих під час перебування на території, контрольованій Україною. Також керівництвом "МГБ ДНР" дано вказівку структурним підрозділам приділити пильну увагу виявленню тих громадян, які працюють і служать у державних органах і установах України на неокупованій території, і відвідують територію "ДНР", - розповів Дмитро Тимчук.

Раніше в "ЛНР" заявили, що затримали співробітника Служби безпеки України. За інформацією бойовиків, оперативник хотів проникнути в так звану "народну міліцію".

Нагадаємо, співробітники Національної поліції та Служби безпеки України виявили великий схрон зброї диверсантів "ЛНР" в одному з покинутих будинків у селищі Макарове.

Другие новости