ПоддержатьУкраїнська

Бойовики навмисно обстрілюють житлові масиви на Донбасі – розвідка

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики навмисно обстрілюють житлові масиви на Донбасі – розвідка

Становище в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі продовжує залишатися напруженим. Проросійські бойовики продовжують обстрілювати житлові будинки, при цьому застосовуючи важку артилерію.

Про це повідомляє Головне управління розвідки українського оборонного відомства.

Повідомляється, що ворог продовжує застосовувати заборонену 122 і 152-мм артилерію поблизу об'єктів цивільної інфраструктури. Крім цього було з'ясовано, що російські куратори віддають бойовикам накази про обстріл житлових будинків на донецькому напрямку.

Зокрема, обстріли житлових будинків здійснюються артилерійськими підрозділами 11 окремого механізованого полку й окремої артилерійської бригади 1 АК (Донецьк) ВС РФ.

Раніше українська розвідка повідомила, що в Росію з територій окупованого Донбасу продовжують доставляти тіла убитих російських військовослужбовців. У розвідці уточнили, що 5 лютого з Донецька в Ростовську область виїхали два вантажних автомобілі "КамАЗ" з тілами вбитих бойовиків. На тлі цього лікарні окупованого Донецька щодня поповнюються великою кількістю поранених проросійських бойовиків. Так, за станом на 5 лютого в лікарнях Донецька перебуває не менше 380 поранених.

Другие новости