ПоддержатьУкраїнська

Чернівецька область отримала нового головного прокурора

StopCor
StopCor

StopCor

Чернівецька область отримала нового головного прокурора

У Чернівецький регіон був призначений новий глава обласної прокуратури - Олег Соболь, який тривалий час працював в правоохоронному відомстві Рівненщини. Нового начальника 18 квітня працівникам прокуратури Чернівецької області представив Генпрокурор України Юрій Луценко.

Новину повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Серед основних завдань, які Луценко поставив новому прокурору Чернівецької області і його підлеглим, – боротьба з контрабандою та вирубкою лісу. Також прокурор повинен протидіяти корупції.

"Корупція існує, контрабанда існує у всіх прикордонних областях, але такої монополізованої, відвертої, нахабної діяльності в злочинних угрупованнях, немає в жодній іншій прикордонній області. І далі я цього терпіти не збираюся", – сказав генеральний прокурор.

Олег Соболь народився 9 квітня 1972 року у Львові, закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка. Він працює в органах прокуратури з 1994 року, обіймав посади від помічника прокурора району до прокурора міста, заступника прокурора області та прокурора Рівненської області.

Нагадаємо, по незаконному бізнесу, пов'язаного з видобутком бурштинової сировини в північних областях України, завдано відчутного удару з боку правоохоронних органів. Проте "бурштинова мафія" до сих пір до кінця не ліквідована. Про це заявив Генпрокурор України Юрій Луценко під час відвідин Рівненської області.

Другие новости