ПоддержатьУкраїнська

ДБР розслідує обставини ДТП на Херсонщині, в якій загинув поліцейський

StopCor
StopCor

StopCor

ДБР розслідує обставини ДТП на Херсонщині, в якій загинув поліцейський

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівників поліції, у якій травмувались дві особи та загинув поліцейський.

За попередньою інформацією, 20 березня 2020 року близько 11 години 20 хвилин біля с. Надеждівка Херсонської області зіткнулися автомобіль «Volkswagen» та службовий автомобіль поліції «ВАЗ 2107», в якому перебували двоє працівників Чаплинського відділення поліції Головного управління Нацполіції у Херсонській області.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ 2107» - начальник одного із секторів Чаплинського відділу поліції від отриманих травм загинув на місці аварії. Водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження.

Слідчі ДБР розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Наразі триває огляд місця події та інші першочергові слідчі дії.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Херсонської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Другие новости