ПоддержатьУкраїнська

Депутатові Княжицької селищної ради, який напав на журналістку, готують підозру

StopCor
StopCor

StopCor

Депутатові Княжицької селищної ради, який напав на журналістку, готують підозру

Депутатові Княжицької селищної ради Дмитру Іванову, який напав на журналістку "СтопКору" Лілію Ткачук, можуть підписати повідомлення про підозру.

Про це Лілію поінформували у прокуратурі Київської області.

"Оскільки Дмитро Іванов наразі є депутатом Княжицької селищної ради, підписати йому повідомлення про підозру може лише прокурор області. Мене поінформували у відомстві, що у пана Чібісова є принципова згода на такі дії", – зазначила журналістка "СтопКору" Лілія Ткачук.

Завтра журналістка їде на черговий допит у прокуратуру Броварського району.

Нагадаємо, журналістка "СтопКору" Лілія Ткачук постраждала під час зйомок сюжету в Княжичах на Київщині. Інцидент стався у жовтні минулого року. Дівчина "поплатилась" за цікавість, коли хотіла дізнатись, на яких підставах посеред вулиці встановили шлагбаум. На нашу колегу напав місцевий житель Дмитро Іванов, який ображав і штовхав її.

За фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 171 ККУ. Справу неодноразово виносили на розгляд профільного комітету парламенту. Народні депутати звертались до керівництва МВС та ГПУ з приводу затягування розслідування провадження про перешкоджання законній діяльності журналістки проекту. Активісти "Стоп корупції" провели серію акцій протесту під поліцією та прокуратурою Броварського району.

Другие новости