ПоддержатьУкраїнська

Екс-правоохоронця на Чернігівщині судитимуть за хабарництво

StopCor
StopCor

StopCor

Екс-правоохоронця на Чернігівщині судитимуть за хабарництво

Колишнього працівника Чернігівського міськвідділу міліції судитимуть за вимагання 1 тис. доларів хабара. Про це повідомляють в прес-службі прокуратури Чернігівської області.

“Прокуратурою Чернігівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно колишнього працівника Чернігівського міськвідділу міліції за вимогу передачі чужого майна з погрозою обмеження прав, свобод та законних інтересів потерпілої та з використанням службового становища”, — сказано у повідомленні.

Правоохоронець сприяв у вирішенні конфліктної ситуації між громадянами та поверненню грошових витрат, понесених однією із сторін конфлікту.

Реалізовуючи свій намір, погрожуючи притягненням до кримінальної відповідальності та застосуванням фізичної сили, арештом і конфіскацією майна, міліціонер отримав від громадянки “компенсацію” у розмірі 1 тис. доларів США.

Згідно з обвинувальним актом, який прокуратурою області спрямовано до суду для розгляду по суті, обвинуваченому інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.189 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Другие новости