ПоддержатьУкраїнська

Фігуранту розслідування "СтопКору" про розкрадання близько двох мільйонів з міського бюджету Херсона оголосили підозру

StopCor
StopCor

StopCor

Фігуранту розслідування 'СтопКору' про розкрадання близько двох мільйонів з міського бюджету Херсона оголосили підозру

Співробітники управління захисту економіки ГУНП у Херсонській області оголосили підозру директору департаменту ЖКГ Херсонської міської ради Руслану Чайці. Йдеться про його причетність до справи щодо розкрадання з бюджету Херсонської міської ради двох мільйонів гривень.

Зазначені кошти в результаті непрозорого тендеру пішли нібито на закупівлю сучасних сміттєвих баків. Про вказане повідомив голова Херсонського осередку "Стоп корупції" Олександр Керецман.

Нагадаємо, раніше після втручання активістів "Стоп корупції" у ГУНП в Херсонській області зареєстрували кримінальне провадження за ч.2 ст.191 КК України щодо діяльності підприємців фірми, які, за даними "Стоп корупції", причетні до розкрадання 2 мільйонів державних коштів. Саме таку суму бізнесмени отримали за виготовлення сучасних сміттєвих баків для потреб міста.

Так зване виробництво облаштували на території собачого притулку, який фінансують з міського бюджету, а чотирилапих вигнали на вулицю. Саме виробництво полягало в тому, що баки невідомого походження фарбувались поряд з клітками для братів наших менших, а на дно кріпились колеса.

"СтопКор" має намір далі слідкувати за ходом слідства по злочинній схемі та з'ясовувати, хто і як привласнив кошти громади, передбачені для модернізації комунальної сфери міста.

Другие новости