ПоддержатьУкраїнська

Головлікар, якого підозрюють в отриманні рекордного хабара, повернувся на роботу

StopCor
StopCor

StopCor

Головлікар, якого підозрюють в отриманні рекордного хабара, повернувся на роботу

Головний лікар Тернопільської центральної районної лікарні Ігор Вардинець, якого підозрюють в отриманні 200 тисяч гривень хабара, вийшов на роботу. У поліції кажуть, що кримінальне провадження стосовно Вардинця було зупинене у зв’язку з його важкою хворобою.

Затриманий у квітні 2015 на хабарній справі головний лікар Тернопільської ЦРЛ Ігор Вардинець повернувся на роботу. Про його перший день на роботі повідомили громадські активісти.

У прес-службі обласної прокуратури щодо справи пана Вардинця відповіли наступне: "Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно головного лікаря одного з медичних закладів області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії."

Нагадаємо, навесні 2015 року правоохоронці повідомили, що задокументували факт отримання неправомірної вигоди у сумі 200 тисяч гривень головним лікарем одного із лікувальних закладів. Таку суму лікар вимагав у приватного підприємця за продовження оренди аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 квадратних метрів.

Другие новости