ПоддержатьУкраїнська

Гройсман "випадково" поспілкувався з підставними бабусями – ЗМІ

StopCor
StopCor

StopCor

Гройсман 'випадково' поспілкувався з підставними бабусями – ЗМІ

У четвер, 16 лютого, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман  зустрівся з людьми похилого віку на вулиці Інститутській у Києві.

Проте активісти заявляють, що зустріч була показовою із заздалегідь підготовленими людьми.

"По дорозі на нараду зупинився поспілкуватись з людьми біля станції метро на Інститутській. Щиро вдячний за теплий діалог, розуміння та підтримку", – похвалився після зустрічі прем'єр на власній сторінці в соцмережі.

А от активіст "Автомайдану" Олексій Гриценко відзначив, що зустріч Гройсмана з пенсіонерами була невипадковою. Розповів, що вулиця Інститутська була перекрита правоохоронцями, пропускали лише по перепустках.

"Це просто ганьба.. Перекрито доступ до Інститутської й тільки по списках пропускали..  А виявляється прем'єр вирішив поспілкуватися з "випадковими" людьми", – відмітив Гриценко.

Обурені такими витівками керівництва держави й інші українці. Пишуть у соціальних мережах гнівні відгуки.

"А бабусь заздалегідь підвезли на автобусі", "Феєричний совок. Феєричний", "Випадкові такі невипадкові. Наступний крок – листи підтримки діяльності Гройсмана. Сценарій один на усі часи", – обурюються в Інтернеті люди.

Гройсман ''випадково'' поспілкувався з підставними бабусями – ЗМІ
Гройсман ''випадково'' поспілкувався з підставними бабусями – ЗМІ

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду підняв питання енергетичної блокади на Донбасі. Глава Кабміну назвав блокаду поставок вугілля антрацитної групи, яке використовується теплоелектростанціями України й надходить із зони проведення АТО, злочином.

Другие новости