ПоддержатьУкраїнська

ФСБ планує теракти на території Росії – Тимчук

StopCor
StopCor

StopCor

ФСБ планує теракти на території Росії – Тимчук

Народний депутат та військовий експерт Дмитро Тимчук зазначив, що за заявою президента РФ Володимира Путіна, який звинуватив Україну у підготовці до терактів у РФ, криється бажання відправити росіян на війну проти України.

Президент РФ Путін під час засідання колегії ФСБ заявив про підготовку України до терактів та диверсій на території РФ.

Тимчук відзначив, що у такому коментарі криється відразу два варіанти подальшого розвитку подій. Зокрема, нардеп відзначив, що таким чином Путін хоче заявити Заходу про те, що України є терористичною державою

"На колегії ФСБ Путін звинуватив Україну в підготовці терактів і диверсій в РФ.Традиційна путінська багатоходівка. Відразу двох зайців. Перший - політичний, для Заходу. Україна – "держава-терорист". Їсть під традиційним кремлівським соусом "київська хунта проти мирних жителів", тепер – росіян", – зазначив експерт.

Разом з тим він додав, що другим варіантом є бажання мобілізувати людські ресурси для війни на Донбасі, через здійснення терактів та диверсій на території Росії нібито від імені України, що може здійняти справжню хвилю серед росіян, охочих воювати проти України.

"Другий – чисто практичний, для внутрішнього споживання. У РФ стали закінчуватися дурники, готові вмирати на Донбасі за віртуальний "руських мір". Теракти й диверсії – вони російському бидлу зрозуміліші. Господа з ФСБ, треба розуміти, установку зрозуміли – не вперше. Так що чекаємо ФСБ-шних терактів в РФ. Щоб на чергову хвилю ненависті до українців Путін міг назбирати ще гарматного м'ясця для "ЛДНР", – зазначив політик.

Нагадаємо, міністр канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський зазначив, що остання заява нового американського лідера Дональда Трампа щодо Криму вказує на відмову вести закулісні переговори з РФ за спиною інших країн.

Другие новости