ПоддержатьУкраїнська

Керівник митного посту «Бердянськ» підозрюється у зловживанні службовим становищем зі збитками у понад 1 млн грн

StopCor
StopCor

StopCor

Керівник митного посту «Бердянськ» підозрюється у зловживанні службовим становищем зі збитками у понад 1 млн грн

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру керівникові митного посту «Бердянськ» Дніпровської митниці Держмитслужби у зловживанні службовим становищем, що спричинило понад 1 млн грн збитків державі (ч. 2 ст. 364 КК України).

За даними слідства, керівник митного посту, діючи в інтересах третіх осіб, шляхом використання документів, які містять неправдиві відомості, вчинив митні операції щодо незаконного оформлення вантажу, у тому числі зернової продукції.

Тривають невідкладні слідчі дії, зокрема, обшуки за місцем роботи та проживання підозрюваного. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Оперативний супровід здійснювався управлінням СБУ Запорізькій області, слідство проводиться слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Мелітополі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Прессслужба Запорізької обласної прокуратури

Другие новости