ПоддержатьУкраїнська

Керівник поліції на Черкащині намагався надати хабар за проходження атестації

StopCor
StopCor

StopCor

Керівник поліції на Черкащині намагався надати хабар за проходження атестації

Керівника поліції Черкаської області та одного з керівників Національної академії внутрішніх справ України затримали під час спроби надати хабар за проходження атестації. Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Виконувач обов’язків начальника Головного управління Нацполіції в Черкаській області і заступник директора інституту післядипломної освіти Нацакадемії внутрішніх справ України намагалися надати 2 тис дол. хабара та талонів на 400 літрів палива заступнику голови Нацполіції України за сприяння під час проходження атестації підлеглими виконувача обов’язків начальника ГУНП в Черкаській області. Зокрема, мова йшла про заступника начальника ГУНП в Черкаській області — начальника слідчого управління та начальника управління кадрового забезпечення.

Правопорушників затримали при спробі передати 2 тис доларів хабара та талонів на 400 літрів палива службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище) КК України.

Наразі проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування наразі триває.

За скоєне кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Другие новости