ПоддержатьУкраїнська

Київ не може домовитися з Ryanair про розклад польотів

StopCor
StopCor

StopCor

Київ не може домовитися з Ryanair про розклад польотів

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" досі не домовився з європейським лоукостером Ryanair про час прильоту і вильоту літаків. 

Про це сьогодні журналістам повідомив перший заступник генерального директора аеропорту "Бориспіль" Євген Дихне, інформує Depo.ua з посиланням на "РБК-Україна".

"На сьогодні підтвердженим слотом Ryanair є тільки напрямок Берлін. Вони запросили на цьому тижні всі інші слоти. Там є слоти, які ми вважаємо конфліктними з точки зору забезпечення за часом. Будемо вести діалог по можливості зміщення їх плюс-мінус година. Я думаю, що ми обов'язково знайдемо компроміс з ними по взаємодії", – розповів Дихне.

За його словами, конфліктними є не всі інші рейси, про які раніше заявляв лоукостер. При цьому він відмовився уточнити, про які саме рейси йдеться.

"На підприємстві (в аеропорту, – ред.) є абсолютно незалежний слот-координатор – інженер, який займається слотуванням, який працює за IATA-івським (Міжнародна асоціація повітряного транспорту, – ред.) нормам. Крок вліво-крок вправо не робить незалежно від того, яка позиція адміністрації аеропорту. Це абсолютно чітка європейська норма", – сказав Дихте.

Другие новости