ПоддержатьУкраїнська

Лави бойовиків можуть поповнити російські "мотострілкові роти" – Тимчук

StopCor
StopCor

StopCor

Лави бойовиків можуть поповнити російські 'мотострілкові роти' – Тимчук

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук розповів, що до російсько-терористичних військ на приморському напрямку (район Тельманове) повинні приєднатись дві "мотострілкові роти". Їх формували на території Російської Федерації.

Відповідну інформацію він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі.

Він розповів, що поміж терористів ходять чутки, що їх лави поповнять нові підрозділи, які складаються з новобранців. Останні пройшли підготовку в "Київських таборах". Але точно неможливо сказати, йдеться про минулі підготовку в РФ місцевих бойовиках, або російських найманців.

Тимчук зазначив, що у Горлівці пролунала перестрілка.

"У Горлівці сталася перестрілка між "правоохоронцями" і мародерами, що грабували приватні будинки. Останні виявилися бойовиками зі складу підрозділу "1-го АК ДНР". Після перестрілки один з мародерів був затриманий, другий зміг втекти, і в даний час числиться дезертиром", – розповів про ситуацію Тимчук.

Раніше повідомлялось про ситуацію, яка склалась у зоні АТО станом на 19 лютого 2017 року.

Нагадаємо, бойові дії на територіх окупованого Донбасу можуть посилитись через те, що тривають провокації зі сторони РФ. Також ситуацію загострює потужна зброя, яка розташована біля лінії розмежування. Таку заяву зробила тимчасовий повірений у справах США при ОБСЄ Кейт Бернс.

Другие новости