ПоддержатьУкраїнська

На території псевдореспубліки "ЛНР" в екс-бойовиків відібрали зброю

StopCor
StopCor

StopCor

На території псевдореспубліки 'ЛНР' в екс-бойовиків відібрали зброю

На території самопроголошеної "Луганської народної республіки" відбулися рейди з метою виявлення та вилучення зброї, яка зберігається в помешканнях так званих "ополченців".

Новину повідомляє "Преса України".

Про успішність рейдів "народної міліції ЛНР" поінформував координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук. За його словами, бойовики провели чергову хвилю організованих вилучень зброї та боєприпасів, які "незаконно" зберігаються.

"Протягом минулих вихідних вилучено – безоболонковий ВУ, 6 гранат РГД-5, 3 гранати Ф-1, пара автоматів (АКМ і АКС-74), 4 ПМ, у тому числі один з ПБС, сотні патронів, підривники", – розповів координатор "ІС".

Усього було затримано шестеро чоловіків. За словами Тимчука, затримані особи – колишні представники так званих "сил ополчення". Ці особи зберігали зброю і боєприпаси у власних помешканнях. У "народній міліції ЛНР" запевняють, що ці особи неодноразово погрожували зброєю оточенню.

Кілька днів тому представники "МДБ ЛНР" виявили в підвалі Луганської обласної клінічної лікарні склад з викраденими медикаментами, доступ до яких був закритий додатково побудованої стіною.

Нагадаємо, співробітники Національної поліції та Служби безпеки України виявили великий схрон зброї диверсантів "ЛНР" в одному з покинутих будинків у селищі Макарове.

Другие новости