ПоддержатьУкраїнська

"Миротворець" оприлюднив список українських журналістів, які "потрібні Росії-агресору"

StopCor
StopCor

StopCor

'Миротворець' оприлюднив список українських журналістів, які 'потрібні Росії-агресору'

Український волонтерський проект "Миротворець" опублікував список журналістів та політиків, яким нібито не загрожує смерть від рук російських спецслужб, і назвав їх "надією і опорою російського агресора в Україні".

Про це йдеться на сайті "Миротворця",  пише інтернет-видання "24".

Зокрема, центр отримав у розпорядження список 47 осіб – потенційних жертв російських спецслужб, який став відомим завдяки інсценуванню вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

Як зазначили у "Миротворці", вони не будуть публікувати цей список представників ЗМІ та політичних діячів, тому що його публікація може зашкодити слідству, а також роботі оперативних підрозділів СБУ і МВС.

Однак, хочемо заспокоїти деяких відомих "журналістів", які в списку на ліквідацію відсутні: Анастасія Антонюк (Станко), Дмитро Гнап, Наталія Влащенко, Євген Мураєв, Світлана Крюкова, Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Ігор Гужва, Дмитро Джангіров, – йдеться у повідомлені.

Автори зауважили, що вищеперерахованим особам можна не переживати, адже вони є "опорою" Кремля в Україні.

"Спіть спокійно, дорогі "друзі", російському агресору ви поки ще дуже потрібні, оскільки ви – його надія і опора всередині України", – додали у "Миротворці".

Другие новости