ПоддержатьУкраїнська

На арсеналі у Балаклії сталася пожежа: гасять танками

StopCor
StopCor

StopCor

На арсеналі у Балаклії сталася пожежа: гасять танками

На території колишнього військового сховища у Балаклії Харківської області сьогодні внаслідок загоряння сухої трави розпочалася пожежа, тривають заходи з її локалізації. Про це повідомили у прес-службі Генштабу ЗСУ, інформує УНН

"Сьогодні, 3 травня, о 13:35, внаслідок загоряння сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу, що у Балаклії на Харківщині, де тривали роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися внаслідок торішньої надзвичайної події, розпочалась пожежа", – повідомили у Генштабі.

У відомстві повідомили, що до локалізації пожежі "залучено два пожежні танки та інженерну машину розгородження".

"Особовий склад, який залучався до робіт з розмінування у складі – евакуйовано. Військовослужбовцями спільно з ДСНС вживаються всі заходи для убезпечення місцевих мешканців", – додали у Генштабі.

Зауважимо, це не перша пожежа на складах у Балаклії. У ніч на 23 березня на території військового складу Міністерства оборони у місті Балаклія Харківської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Внаслідок надзвичайної ситуації в Балаклії було зруйновано та пошкоджено 392 об’єкти. У багатоквартирному житловому секторі пошкоджено 117 будинків. У приватному секторі найбільш пошкоджено 228 будинків. Пошкоджено 14 об’єктів соціальної сфери.

Другие новости