ПоддержатьУкраїнська

На Буковині держслужбовець "забула" задекларувати позику третім особам у 750 тис. грн

StopCor
StopCor

StopCor

На Буковині держслужбовець 'забула' задекларувати позику третім особам у 750 тис. грн

У Сокирянському районі держслужбовець "забула" вказати у щорічній декларації інформацію про позичені третім особам 750 тис. грн, а також про одержання в заставу нерухомого майна за договором іпотеки. За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

"Кельменецькою місцевою прокуратурою в межах повноважень, передбачених Законом України "Про запобігання корупції", спільно з працівниками Управління захисту економіки в Чернівецькій області, встановлено факти умисного невнесення до декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави, відомостей про фінансові зобов'язання", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, державний службовець, яка працює в Сокирянському районі, при поданні в березні 2017 року щорічної декларації "забула" вказати відомості про позичені третім особам грошові кошти в сумі понад 750 тис. грн, а також про одержання в заставу нерухомого майна за договором іпотеки.

За вказаним фактом Кельменецькою місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації).

Другие новости

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Предоставление телевизионных услуг в Тернополе превратилось в предмет судебного разбирательства после обвинения в сговоре компании, связанной с городским депутатом