ПоддержатьУкраїнська

На Буковині суд повернув партію лісу, яку викрив "СтопКор", крадіям

StopCor
StopCor

StopCor

На Буковині суд повернув партію лісу, яку викрив 'СтопКор', крадіям

Апеляційний суд Чернівців повернув партію лісу особам, які протиправно заволоділи деревиною.

Про це повідомили представники місцевого осередку "Стоп корупції", які зафіксували факт незаконної вирубки та вивезення дуба в смт Глибока Глибоцького району Чернівецької області.

"Суд під час ухвалення рішення про зняття арешту з деревини не зважив на "липові" документи, розбіжності у чіпах та кубатурі за документами та у наявності", – повідомив подробиці із зали суду голова Чернівецького осередку "Стоп корупції" Микола Петіченко.

Нагадаємо, активісти "Стоп корупції" у Глибоцькому районі зафіксували місце масштабної вирубки дерев цінних порід. За підрахунками активістів, на ділянці було знищено дубів на 1 мільйон 400 тисяч гривень. З цього приводу "СтопКор" звернувся у поліцію та прокуратуру. Об'єкт із винищеним лісом перегородили, встановили охорону, деревину позначили спеціальним маркуванням. Проте невідомі особи зірвали пломби й вивезли ліс, який уже став речовим доказом у справі про масштабне знищення деревини", – нагадали деталі активісти "Стоп корупції".

Додамо, вантажівки, які незаконно вивозили ліс у Глибоцькому районі Чернівецької області, на під'їзді до Чернівців затримали правоохоронці. Машини доправили на штрафмайданчик.

На Буковині суд повернув партію лісу, яку викрив ''СтопКор'', крадіям
На Буковині суд повернув партію лісу, яку викрив ''СтопКор'', крадіям
На Буковині суд повернув партію лісу, яку викрив ''СтопКор'', крадіям

Другие новости