ПоддержатьУкраїнська

На Черкащині посадовець із карного розшуку "погорів" на хабарі у 3 тис. дол. США

StopCor
StopCor

StopCor

На Черкащині посадовець із карного розшуку 'погорів' на хабарі у 3 тис. дол. США

Виконувача обов'язків начальника сектору карного розшуку одного з відділів поліції затримали під час отримання неправомірної вигоди у 3 тис. дол. США за непритягнення до кримінальної відповідальності громадянина за вчинення злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

На Черкащині посадовець із карного розшуку ''погорів'' на хабарі у 3 тис. дол. США

"01.06.2017 року слідчими прокуратури Черкаської області спільно з працівниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України викрито під час вимагання та отримання неправомірної вигоди в розмірі 3 тис. дол. США виконувача обов'язків начальника сектору карного розшуку відділення одного з територіальних відділів поліції області за непритягнення до кримінальної відповідальності жителя області за вчинення злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів", – йдеться у повідомленні.

Працівника поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За вказаним фактом прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Правоохоронцю загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ьох років, з конфіскацією майна.

Другие новости