ПоддержатьУкраїнська

На Дніпропетровщині поліцейський викрав чоловіка та вимагав з нього 65 тисяч гривень

StopCor
StopCor

StopCor

На Дніпропетровщині поліцейський викрав чоловіка та вимагав з нього 65 тисяч гривень

СБУ спільно з прокуратурою викрила протиправну діяльність працівників Амур-Нижньодніпровського відділення Дніпропетровської поліції.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У Красному Лимані на Донеччині поліцейські незаконно позбавили волі місцевого мешканця нібито за скоєння ним шахрайства. Його вивезли у Дніпропетровськ та три доби утримували в місцевому відділенні поліції, систематично застосовуючи до нього тортури та моральний тиск. Вони хотіли отримання 65 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності, ідеться у повідомленні.

Зловмисники вимагали перевести гроші на картковий рахунок одного зі здирників. Після отримання 60 тисяч гривень поліцейські відпустили чоловіка, призначивши зустріч для передачі йому матеріалів справи.

«Побачення» відбулася на залізничному вокзалі Дніпропетровська. Під час спецоперації співробітники Управління СБ України в Донецькій області затримали одного з правопорушників.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. У відділенні поліції та відділенні банківської установи тривають обшуки.

Уже встановлено двох поплічників здирника. Їх оголошено у розшук.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Другие новости