ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі російські військові випадково обстріляли свої позиції

StopCor
StopCor

StopCor

На Донбасі російські військові випадково обстріляли свої позиції

В окупованій Макіївці російські військові помилково накрили мінометним вогнем власні позиції, один військовий загинув і троє поранено. Також у Горлівці з кулемета випадково застрелили військового РФ.

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"11 січня ц.р. мінометним розрахунком зі складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ здійснено помилковий обстріл передових позицій власних підрозділів, у результаті якого вбито одного та поранено трьох військовослужбовців полку", - йдеться в повідомленні.

У розвідці сказали, що у навчальних центрах РФ скорочено термін підготовки молодого поповнення через це зростає кількість не бойових втрат, пов'язаних з низькою професійною підготовкою новобранців.

"12 січня ц.р. у 3 мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 АК ЗС РФ під час чищення крупнокаліберного кулемета, внаслідок порушення порядку розбирання зброї, було вбито військовослужбовця кулеметного розрахунку бригади", - розповіли у відомстві.

Раніше повідомлялося, що федеральна служба безпеки РФ та спецслужба "ДНР" почали примусово відправляти на передову бойовиків, які були незадоволені діяльністю місцевої влади та РФ.

Нагадуємо, на окупованому Донбасі з військового навчального центру РФ дезертували 11 російських інструкторів, які були незадоволені зарплатою та участю в бойових діях.

Другие новости