ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі снайпер окупантів поранив українського захисника

StopCor
StopCor

StopCor

На Донбасі снайпер окупантів поранив українського захисника

Від початку поточної доби, 4 грудня, на ділянках відповідальності українських бригад з боку окупаційних військ РФ зафіксовано два порушення домовленостей. Про це повідомили у вечірньому зведенні ООС 4 грудня, передає "ТСН".

 Фото: politeka.net

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Водяне, противник здійснив обстріл українських позицій із забороненого важкого озброєння, а саме артилерійських систем 122-го калібру та 120-ти мм мінометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Луганського, унаслідок пострілу ворожого снайпера військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Українському захиснику надали першу медичну допомогу та госпіталізували до лікувального закладу з пораненням середньої важкості.

Належно виконують завдання в районі проведення операції інші складові сил оборони: сапери ДСНС розмінували 6 гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення 84 вибухонебезпечних предметів.

Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Гройсман отримав багатомільйонний хабар від забудовника Микитася.

Другие новости