ПоддержатьУкраїнська

Глава МЗС України відправиться з робочим візитом в ОАЕ

StopCor
StopCor

StopCor

Глава МЗС України відправиться з робочим візитом в ОАЕ

Глава МЗС України Дмитро Кулеба здійснить робочий візит до Об'єднаних Арабських Еміратів, де проведе низку зустрічей, а також презентує ініціативу "Кримська платформа". Про це повідомляє пресслужба МЗС, передає "Lenta.UA".

 Фото: РБК-Україна

"6-7 грудня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснить робочий візит до Об'єднаних Арабських Еміратів. Під час візиту голова МЗС України проведе переговори з міністром закордонних справ та міжнародного співробітництва ОАЕ шейхом Абдуллою бін Заїдом Аль Нагаяном", - повідомили дипломати.

За даними МЗС, під час зустрічі сторони обговорять шляхи поглиблення українсько-еміратського співробітництва у політичній, торговельній та інвестиційній сферах. За підсумками зустрічі заплановано підписання двосторонніх документів.

"Дмитро Кулеба також презентує ініціативу Кримська платформа, покликану консолідувати зусилля міжнародної спільноти з метою деокупації Криму. Програма візиту також передбачає зустріч міністра із генеральним директором Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії (IRENA) Франческо Ла Камерою для обговорення співпраці у сфері відновлюваної енергетики", - повідомили в міністерстві.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, нардепи повернули відповідальність за неправдиву інформацію у деклараціях.

Другие новости