ПоддержатьУкраїнська

На Донеччині чоловік зберігав вдома 25 кг канабісу та боєприпаси

StopCor
StopCor

StopCor

На Донеччині чоловік зберігав вдома 25 кг канабісу та боєприпаси

Мешканцю Донеччини, який зберігав вдома майже 25 кг канабісу та бойові припаси, загрожує 8 років в'язниці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування стосовно мешканця Волноваського району Донеччини, який обвинувачується у вчиненні правопорушень, передбачених ч.3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Так, встановлено, що у липні 2016 року 45-річний чоловік, знаходячись у смт Старогнатівка Волноваського району, зірвав дикоростучі кущі рослини коноплі, які переніс до місця свого мешкання. Вдома він їх висушив, а після незаконно виготовив з них особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який надалі помістив у чотири мішки та став зберігати у сараї.

У грудні під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили вказану наркотичну речовину. Окрім цього, у помешканні обвинувачуваного вони знайшли бойові припаси, а саме: 5 снарядів до великокаліберної зброї, які, як пояснив затриманий, він знайшов.

Обвинувальний акт наразі прокуратурою скеровано до суду. За вчинення вказаних правопорушень чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Другие новости