ПоддержатьУкраїнська

На Донеччині оголошено підозру прокурору місцевої прокуратури – колишньому поліцейському, який приховав злочин

StopCor
StopCor

StopCor

На Донеччині оголошено підозру прокурору місцевої прокуратури – колишньому поліцейському, який приховав злочин

Слідчим управлінням прокуратури Донецької області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 396 КК України (приховування злочину) стосовно екс-поліцейського.

Новину повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 29 січня поточного року в одному з кафе міста Покровськ працівник місцевої прокуратури вчинив стрілянину. На місце скоєного правопорушення прибула слідчо-оперативна група Покровського відділу поліції.

Про інцидент поліцейські доповіли своєму керівнику – начальнику відділення з розслідування злочинів, вчинених у сфері господарської діяльності СВ Покровського ВП ГУНП в Донецькій області. Проте останній факт злочину укрив, вчинивши тим самим кримінальне правопорушення.

У цей же період чоловік брав участь у конкурсі на зайняття вакантних посад у місцевій прокуратурі та надалі був призначений на посаду прокурора Красноармійської місцевої прокуратури.

У вівторок, 30 травня, колишньому поліцейському, а нині працівнику прокуратури повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину.

Крім того, слідчими прокуратури області вручені під розпис клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді застави розміром 32 тис грн та про відсторонення від посади.

Досудове розслідування триває.

Другие новости