ПоддержатьУкраїнська

На Донеччині повідомлено про підозру п’яти особам у незаконному поводженні зі зброєю

StopCor
StopCor

StopCor

На Донеччині повідомлено про підозру п’яти особам у незаконному поводженні зі зброєю

За процесуального керівництва Артемівської місцевої прокуратури, оперативного супроводу СБУ слідчими Нацполіції повідомлено про підозру п’яти особам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Вказаних осіб викрито і затримано у порядку ст. 208 КПК України під час чергової оперативної закупівлі боєприпасів.

У ході обшуків за місцями їх мешкання виявлено і вилучено 3 гранатомети, 5,2 кг вибухової речовини, 450 патронів, 3 автомати «Калашнікова АК-74» та 10 магазинів до нього, 2 гранати, а також кошти - 36 тис 747 тис грн.

За даними слідства, упродовж 2014 – 2020 років чоловік придбав у невстановленої особи вогнепальну зброю, бойові припаси та вибухові речовини, які з метою подальшого збуту зберігав у себе в будинку та за місцями мешкання чотирьох своїх спільників.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу - тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Прес-служба прокуратури Донецької області

Другие новости