ПоддержатьУкраїнська

На Київщині колишніх працівників ДФС засуджено за хабарництво

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині колишніх працівників ДФС засуджено за хабарництво

Двох колишніх службовців Державної фіскальної служби засуджено у Київській області до 7 та 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а також позбавлено спецзвання "майор".

Про це передає УНН з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

"Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області двох колишніх фіскалів засуджено за хабарництво до реального позбавлення волі з конфіскацією майна", – йдеться у повідомленні.

Прокуратурою Київської області доведено вину двох колишнього старших оперуповноважених з особливо важливих справ у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, фіскали отримали від суб'єкта підприємницької діяльності неправомірну вигоду у розмірі 43 тис. гривень за безперешкодне митне оформлення та відправлення через державний кордон контейнерів з пиломатеріалами. Після отримання вказаної суми правопорушників було затримано правоохоронними органами.

Другие новости

Предлагали фейковую работу в Швеции: мошенники обманули 40 человек на 600 тысяч гривен

Предлагали фейковую работу в Швеции: мошенники обманули 40 человек на 600 тысяч гривен

Фигуранты предоставляли "консультационные" услуги заинтересованным в трудоустройстве за рубежом, подробно рассказывая о вакансиях, условиях труда и проживания, а также объясняя процедуру оформления документов