ПоддержатьУкраїнська

На Луганщині викрили діяльність служби таксі, через яку фінансувалися терористи

StopCor
StopCor

StopCor

На Луганщині викрили діяльність служби таксі, через яку фінансувалися терористи

Співробітники Служби безпеки України у Рубіжному на Луганщині припинили діяльність нелегальної служби таксі, яку контролював ватажок одного з незаконних збройних формувань т.зв. "ЛНР" на прізвисько "фашист".

Новину повідомили у прес-центрі СБ України.

У службі, яка не сплачувала жодних податків, були задіяні понад десять автомобілів. Співробітники СБ України припинили діяльність диспетчерської та встановили, що нелегальний бізнес контролює ватажок бойовиків на прізвисько "фашист".

Терорист, який перебуває на тимчасово окупованих територіях, залишив наглядати за службою місцеву мешканку. Жінка регулярно передавала до т.зв. "ЛНР" гроші від нелегальної діяльності.

Водіїв приватних автомобілів, які працювали на транспортну фірму без ліцензійних карт та без державної реєстрації, притягнено до адміністративної відповідальності. Триває перевірка діяльності керівниці служби таксі.

Злочини "фашиста" документуються правоохоронцями у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Співробітники спецслужби встановили, що під час окупації Рубіжного члени його угруповання захоплювали та катували місцевих мешканців, відбирали автотранспорт і майно.

Другие новости