ПоддержатьУкраїнська

На Луганщині затримали чиновницю-посібницю терористів

StopCor
StopCor

StopCor

На Луганщині затримали чиновницю-посібницю терористів

У Луганській області під час отримання плати за нелегально виготовлений український паспорт затримали керівника одного зі структурних підрозділів Державної міграційної служби, повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

У 2014-2015 роках посадові особи одного зі структурних підрозділів ДМС за попередньою змовою з невстановленими особами за грошову винагороду оформляли паспорти громадян України особам, причетним до діяльності терористичної організації «ЛНР». У лютому співробітники СБУ та прокуратури припинили діяльність керівника цього підрозділу безпосередньо після отримання нею неправомірної грошової винагороди.

«Хабарницю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України ((одержання неправомірної вигоди посадовою особою, яка займає відповідальне становище) та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 40 тисяч гривень», – сказано в повідомленні.

Зауважимо, що чиновниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи здійснювати певну діяльність на термін до трьох років із конфіскацією майна і зі спеціальною конфіскацією.

Крім того, прокуратура перевіряє на причетність до сприяння діяльності терористичної організації «ЛНР» інших працівників ДМС в області.

Другие новости