ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині жінці не вдалося спокусити прикордонника хабарем

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині жінці не вдалося спокусити прикордонника хабарем

Жителька Львівської області запропонувала інспектору прикордонної служби 100 доларів, які завчасно вклала і передала разом із власним паспортом.

"Сьогодні в пункті пропуску "Краковець" на Львівщині, прикордонники затримали та передали працівникам Національної поліції громадянку, яка пропонувала хабар правоохоронцеві за незаконний виїзд з України", – повідомили у вівторок у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

"Під час здійснення перевірки документів подорожуючих, які перетинали кордон у пункті пропуску, стосовно громадянки України 1970 року народження, жительки Львівської області, спрацювала база даних щодо тимчасового обмеження у праві виїзду з території України. Громадянці було роз’яснено вимоги законодавства та запрошено в службове приміщення для складання документів про не пропуск через державний кордон.

Під час співбесіди жінка неодноразово натякала прикордоннику про можливу неправомірну винагороду за безперешкодний виїзд з України, однак була попереджена про кримінальну відповідальність. Застереження правоохоронців громадянка не врахувала, а навпаки запропонувала інспектору прикордонної служби кошти у сумі 100 доларів, які завчасно вклала і передала разом із власним паспортом.

Прикордонники жінку затримали та вжили заходів щодо документування правопорушення. Невдовзі громадянку передали працівникам поліції, які прибули на місце пригоди.

Це вже п’ятий випадок протягом березня місяця спроби дачі прикордонникам Мостиського загону неправомірної винагороди за прийняття незаконних рішень стосовно громадян, що перетинають державний кордон. Вкотре закликаємо громадськість не спонукати правоохоронців до протиправної діяльності, а навпаки своїм прикладом демонструвати нетерпимість до порушення закону".

Про це повідомили сьогодні, 29 березня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі "Facebook".

На Львівщині жінці не вдалося спокусити прикордонника хабарем

Другие новости