ПоддержатьУкраїнська

На Миколаївщині НАБУ проводить обшуки у Службі автомобільних доріг

StopCor
StopCor

StopCor

На Миколаївщині НАБУ проводить обшуки у Службі автомобільних доріг

Детективи Національного антикорупційного бюро України провели обшук у приміщенні Служби автомобільних доріг у Миколаївській області та вилучили документи для об'єктивного розслідування ймовірних фактів корупції при держзакупівлях.

Про це повідомили в прес-службі НАБУ.

Слідчі дії здійснювалися у рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом замаху на розтрату державних коштів, виділених на ремонт окремих ділянок автомобільної дороги державного значення Н-11 Дніпропетровськ—Миколаїв.

Кримінальне провадження попередньо кваліфікували за ч.2 ст.15 (Замах на злочин) та ч.5 ст.191(Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Відомості про початок розслідування внесені детективами НАБУ до Єдиного реєстру досудових розслідувань 29 вересня 2016 року.

Наразі НАБУ перевіряє інформацію про ймовірне незаконне відхилення комітетом з конкурсних торгів Миколаївського автодору пропозицій окремих учасників державних закупівель в інтересах третіх осіб, в результаті чого держава може втратити майже 24 млн грн.

Досудове розслідування триває.

Другие новости