ПоддержатьУкраїнська

На Миколаївщині описують урожай агрофірми опозиціонера

StopCor
StopCor

StopCor

На Миколаївщині описують урожай агрофірми опозиціонера

На Миколаївщині описують урожай агрофірми опозиціонера

На Миколаївщині описують урожай агрофірми опозиціонера

Суд наклав арешт на врожай соняшнику «Агрофірми Корнацьких», який нібито був зібраний з 700 га так званих «спірних полів»

Про це йдеться в повідомленні громадської організації «Селянський фронт», передають «Новости-N».

«Сьогодні «Агрофірму Корнацьких» знову «відвідали» правоохоронці та судові виконавці. При собі вони мали рішення суду про обшук складів підприємства та накладення арешту на врожай соняшнику, який нібито зібраний з 700 га так званих «спірних полів», - йдеться в повідомленні.

На складах підприємства зараз знаходиться урожай, зібраний з більш ніж 4 тисяч га. Яким чином, будуть вираховувати, на яку кількість соняшнику накладено арешт, невідомо. В агрофірмі не виключають, що виконавці вирішать опечатати склади, що в черговий раз заблокує нормальну роботу підприємства.

Зараз на місці перебувають юристи агрофірми, а судові виконавці у супроводі міліції збираються примусово відкривати приміщення складів.

Читайте также: ГБР «шьет» Порошенко уголовное дело за землю, отобранную у беглого коррупционера Пшонки

Як повідомляли «Коментарі», у «Агрофірми Корнацьких» виник майновий спір з підприємством «Партнер Агро», яке стверджує, що працівники агрофірми обробляють землю даного підприємства .

23 серпня міліція вийшла на поля «Агрофірми Корнацьких», щоб не давати збирати врожай соняшнику зі спірних полів.

Як повідомив 18 червня екс-кандидат у нардепи по 132 виборчому округу в Первомайську Аркадій Корнацький, була зроблена спроба силового захоплення ТОВ «Агрофірма Корнацьких». Міліції вдалося затримати близько 6 нападників бойовиків.

У той же день начальник Первомайської міліції Іван Примак відпустив шістьох «бойовиків», які влаштували бійку, напавши з рушницями на агрофірму.

Пізніше стало відомо , що затриманих «спортсменів» відпустили,  тільки-но на місці події з´явилися начальник Первомайського РВ УМВС України в Миколаївській області Іван Примак і заступник глави Первомайської райдержадміністрації.

Свої дії чиновники мотивували тим, що аграрії Корнацького обробляють не свою землю, а ця територія належить підприємству «Партнер Агро».

Коментарі

Другие новости