ПоддержатьУкраїнська

На Миколаївщині за хабар у 52 тис. грн чиновник сплатить штраф у 25 тисяч

StopCor
StopCor

StopCor

На Миколаївщині за хабар у 52 тис. грн чиновник сплатить штраф у 25 тисяч

Працівник "Миколаївського лісового господарства" вимагав гроші за здійснення ним впливу на директора підприємтсва.

Суд завершив розгляд кримінальної справи стосовно інженера з лісокористування державного підприємства "Миколаївське лісове господарство" за одержання неправомірної вигоди у сумі 52,5 тис. грн за вплив на прийняття позитивного рішення керівництвом підприємства. Про це повідомили у прокуратурі.

Під час судових слухань прокурором доведено, що у вересні-жовтні цього року працівник підприємства висловив громадянину пропозицію передати йому неправомірну вигоду у сумі 4 тис доларів США, або 103,6 тис. грн, за здійснення ним впливу на директора ДП "Миколаївське лісове господарство" для позитивного рішення в інтересах групи осіб. Вказана особа була затримана правоохоронцями на початку жовтня, під час передачі частини грошей у сумі 52, 5 тис грн. Підозрюваний повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину.

2 грудня вироком Центрального районного суду Миколаєва службовця визнано винним за ч. 2 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді штрафу у розмірі однієї тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян тобто 25, 5 тис. грн.

Другие новости