ПоддержатьУкраїнська

На Рівненщині прокордонник дав своєму начальнику 3 тис. грн хабара

StopCor
StopCor

StopCor

На Рівненщині прокордонник дав своєму начальнику 3 тис. грн хабара

Начальника третього відділення інспекторів прикордонної служби ВПС "Рівне" Луцького прикордонного загону затримала прокуратура. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Учора, 3 березня, військовою прокуратурою Луцького гарнізону спільно з оперативниками з управління захисту економіки у Волинський області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником 3 відділення інспекторів прикордонної служби ВПС "Рівне" Луцького прикордонного загону.

Три тисячі гривень призначалися від підлеглого за надання переваг при розподілі виконання службових обов’язків з охорони державного кордону України у прикордонному наряді МПП "Ягодин-авто". Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Підозрюваного затримано. Вирішується питання щодо повідомлення прикордоннику про підозру у вчиненні злочину — одержанні неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням, та обрання запобіжного заходу — тримання під вартою.

Другие новости