ПоддержатьУкраїнська

На Рівненщині затримали автомобіль з львівським сміттям

StopCor
StopCor

StopCor

На Рівненщині затримали автомобіль з львівським сміттям

13 квітня, близько четвертої ранку працівники групи реагування патрульної поліції (ГРПП) Гощанського відділення у полі між селами Башине та Симонів зупинили автомобіль "MAN", наповнений львівським сміттям, а також автомобіль "Lexus", який супроводжував вантаж.

На Рівненщині затримали автомобіль з львівським сміттям

Новину повідомляє видання "Крапка".

Правоохоронці застали непроханих гостей, коли ті намагалися незаконно вивантажити сміття неподалік кар'єра поблизу дитячого табору. Нагадаємо, 11 квітня майже у тому ж місці слідчо-оперативна група виявила в трьох місцях побутові відходи, привезені, ймовірно, з Львівщини.

Помітивши поліцейських, автомобілі рушили у напрямку Острога, намагаючись уникнути зустрічі. Втім, завдяки злагодженим та оперативним діям працівників ГРПП, зловмисникам не вдалося втекти.

Водій вантажівки, житель Сумської області, пояснив, що віз 30 кубометрів сміття зі Львова у Запоріжжя. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини події. Автомобілі знаходяться на території Бугринської сільської ради.

Поліцейські разом з органами державної влади та місцевого самоврядування вживатимуть усіх необхідних заходів, аби не допустити забруднення рівненської землі львівським сміттям. За результатами наради, прийнято рішення про посилення контролю з боку правоохоронних органів за переміщенням на території Рівненщини великогабаритних транспортних засобів, які перевозять побутові відходи, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, ГРПП створені у березні минулого року в рамках реформування правоохоронної системи.

Другие новости