ПоддержатьУкраїнська

На Сході троє військовослужбовців РФ підірвалися на міні

StopCor
StopCor

StopCor

На Сході троє військовослужбовців РФ підірвалися на міні

Під час встановлення мінних загороджень в районі Новоазовська загинули троє військовослужбовців збройних сил Російської Федерації.

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"Обставини на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей та АР Крим станом на 21 лютого. Зростає кількість небойових втрат серед особового складу 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійського корпусу збройних сил Російської Федерації", – йдеться в повідомленні.

Розвідники розповіли, що 20 лютого цього року три військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, яки базується в населеному пункті Новоазовськ, підірвались під час встановлення мінних загороджень та отримали поранення несумісні з життям.

Раніше повідомлялося, що командування штабу бойовиків самопроголошеної "Луганської народної республіки" перевірило кількість так званих "мертвих душ" у підрозділах.

Нагадуємо, понад 70 обстрілів зафіксували у зоні АТО українські військові, Кажуть, що зранку, 20 лютого, бойовики принишкли, та згодом знову в повну міць заявили про себе 120-мм мінометами. Інтенсивний вогонь вони відкривали на всіх трьох напрямках, в результаті чого у сил АТО – численні поранені.

Другие новости