ПоддержатьУкраїнська

На сході України загинув молодий медик – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

На сході України загинув молодий медик – подробиці

Російські найманці продовжують порушувати режим припинення вогню на Донбасі. В результаті загинув молодий медик. Стали відомі обставини, за яких обставин загинув військовослужбовець з медосвітою.

Новину передає "Преса України".

Сьогодні, 14 травня, стало відомо про загибель у зоні кризової ситуації Донбасу військового медика. Йдеться про 23-річного військовослужбовця з 95-ї бригади Олега Бокоча. Хлопець загинув у ніч на 13 травня, рятуючи бійця.

Відомо, що інцидент трапився у зоні проведення Операції об'єднаних сил, біля Авдіївки. Бокоч народився у селі Миколаївка, Кобеляцького району Полтавської області.

"Після закінчення медичного коледжу хлопець із Миколаївки пішов служити за контрактом медиком у Збройні сили України. Він проходив службу у 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді. Сьогодні їх позиції обстріляли сепаратисти. Олег хотів витягти пораненого військового із зони обстрілу, але у нього влучив осколок снаряда", – відзначає видання Ехо.

Як повідомлялось раніше, минулі вихідні на Донбасі були досить неспокійними. У суботу, 12 травня, російські найманці 73 рази відкрили вогонь по позиціях українських захисників. В результаті один боєць загинув. У минулу добу ситуація в районі проведення ООС залишалася складною. Ворог 63 рази відкрив вогонь, вкотре порушивши режим припинення вогню.

Другие новости