ПоддержатьУкраїнська

На Сході України ЗСУ зазнали нових втрат

StopCor
StopCor

StopCor

На Сході України ЗСУ зазнали нових втрат

Незаконні збройні формування значно скоротили кількість своїх вогневих атак – до 25 за добу, 20 січня. Проте вони не стали менш інтенсивнішими. Бойовики обстрілювали бійців ЗСУ в на всіх трьох напрямках, в результаті у сил АТО – один 200-й.

Новину повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики пустили в хід гранатомети та стрілецьку зброю. З них вони гатили поблизу Широкиного, Гнутового, Талаківки та Павлополя. По Тарамчуку стріляли з озброєння бронемашини піхоти. Снайперський вогонь був зафіксований в районі населеного пункту Новотроїцьке.

"На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська з 82 міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в районі Новоселівки Другої. З гранатометів та стрілецької зброї – Авдіївку та Зайцеве", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Ті ж види озброєння застосували бойовики, що атакують Луганський напрямок. Дісталося Новозванівці, Сизому та Станиці Луганській. Загалом за добу зафіксовано не так вже й багато вогневих атак, у порівнянні з попередніми днями. Проте один український військовий в ході обстрілів отримав поранення, які виявилися не сумісні з життям.

Другие новости